Showgirls

showgirls

En recension av Showgirls på/som DVD av Nicklas Astfors. Showgirls är ett erotiskt drama från som nästan går att jämföra med mjukporr. Filmen har nämligen de klassiskt dåliga sexscenerna som får en att börja skratta, dialogerna är pinsamt dumma och handlingen lika så, och skådespelarna är lika kassa som ett kassaskåp gjord av kall och stel metall. 2 recensioner av filmen Showgirls (). Handling: Om Nomi, som åker till Las Vegas för att bli showgirl och upptäcker att livet inte är så glamoröst som hon trott.

Showgirls Video

Showgirls (1995) - Revenge Scene - HD 720p showgirls Adlibris Bamba - Leksaker Discshop. Äntligen har du sett den och du gillar den! Medlemmar som äger filmen. Går ej längre att köpa. Snabba leveranser - Beställ innan Logga in Bli medlem. Kundvagnen är tom Rabattstegen Outnyttjade rabatter. Trots en massiv bojkott från mäktiga bio- och butikskedjor växte skandalfilmen till att bli en av jättebolaget MGMs 20 största dvd-succéer någonsin. Medlemmar som vill se denna film. Steget från stripsyltans flåsande mobb till den guldskimrande estradens sken är oftast oändligt lång - men inte om man tar Nomis väg Samt att den med sin budget på miljoner kronor var tre gånger så dyr som den tidigare kungen på erotiktronen, nämligen Caligula. Trots en massiv bojkott från mäktiga bio- och butikskedjor växte skandalfilmen till att bli en av jättebolaget MGMs 20 största dvd-succéer någonsin.

Showgirls - dich einfach

Instagram Följ oss på Instagram! Fri frakt Fri frakt när du handlar för över kr! Om Nomi, som åker till Las Vegas för att bli showgirl och upptäcker att livet inte är så glamoröst som hon trott Stewart Walk into the wind - Andrew Carver Externa länkar [ redigera redigera wikitext ] Internet Movie Database   Denna artikel om amerikansk film saknar väsentlig information. Drama, Komedi Film nr.: Skriv omdöme Lägg i samling Lägg i önskelista Lägg i favoriter Dela. Specifikationer Om filmen Omdömen. Sidan redigerades senast den 17 maj kl. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Instagram Följ oss på Instagram! Är framgång värt hur mycket som helst? Nej, man kan inte använda ordet "också" på det vis du gör när du b Postat av Henrik Gick tillsammans med Linus och jag ville stort sätt kräkas större del av tiden i salongen pga dålig storyline och skumt tillvridna appar som inte Postat av Albin Hjelm Jag applåderar stort! Men vill man se en liknande film med en riktig handling så bör man istället vända blicken mot Basic Instinct , som förövrigt har samma regissör. Drama, Kriminalare, Thriller Film nr.: Som en vanlig film så misslyckas  Showgirls på alla sätt och vis men som en dålig mjukporrs-show så fungerar filmen konstigt nog någorlunda okej. Orange is the new black - Säsong 1 5-disc. Öppet köp 14 dagars returrätt på alla köp Läs mer. Filmen är alltså lite som din recension Logga in Bli medlem.

0 comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.